Installatie

Badkamer + montage = Dé garantie voor service en kwaliteit!

De eerste stap naar een fraaie badkamer is uiteraard het uitzoeken van de juiste onderdelen. Kranen, douche, bad, wastafelmeubel, kastjes, verlichting… Daarmee bepaalt u al precies de stijl van uw toekomstige badkamer. Stap twee is natuurlijk de installatie van al dat moois.

Wanneer u zelf handig bent, of misschien mensen in uw omgeving hebt die u kunnen helpen, dan kunt u zelf uw badkamer van a tot z aanleggen. U kunt dan natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies. Daarnaast kunt u bij onze BPG bouwshop terecht voor bouwmaterialen.

Verhoeven Van Erp werkt samen met verschillende bedrijven, die gespecialiseerd zijn in de installatie van badkamers. Zij kunnen alles of slechts een deel van uw badkamer voor u monteren en indien gewenst de wanden en vloeren voor u betegelen met de tegels van uw keuze. Verhoeven Van Erp werkt alleen samen met gerenommeerde bedrijven, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De mensen binnen onze partnerbedrijven zijn ervaren, kundig en betrokken. Onze adviseurs helpen u graag met het aanvragen van een offerte.